WELCOME

În sfîrșit am decis să scriu acest mini-articol “biografic”. Mulți ani la rind am jucat rolul unei persoane complet opuse mie. Îmi permiteam să fiu eu însumi doar într-un cerc restrîns de oameni. În general, mult timp nu înțelegeam cine sunt, ce trebuie să fac, care e destinul/ sensul vieții mele.

Sunt altfel, mai diferit. Eu nu pot să lovesc alte persoane despincîndu-le aura, eu nu pot dușmăni cu cineva epuizînd-ul ca pe o baterie de la telefon, eu nu pot ridica vocea pentru că nu vreau să-mi aud propriul ecou al chinului…

Mereu încercam să le plac oamenilor, să fac absolut totul pentru a păstra relații calme, mă forțam să fiu pozitiv în orice situație. Dar nu se poate de dus o astfel de viața. Trăiam în lumea mea, lumea propriilor iluzii. Acum însă, sunt alte vremuri. Bunătatea nu se apreciază,ci se devalorifică pe zi ce trece.  Recent am înțeles cum sunt inșii care mă înconjoară și în sfîrșit am decodificat cuvîntul – fățarnic.

M-am schimbat. Am devenit altfel. Sunt înțelegător, dar doar cu persoanele care-mi pot oferi  încredere în schimb. Cine sunt? Sunt eu! Ce trebuie să fac ? Să rămîn eu însumi și să nu permit celorlalți să-mi distrugă interiorul. Care e destinul meu? Să  păstrez ceea ce se uită: valorile umane.

Ascultam piesele “Raise your glass” de Pink  și “Let it roll” de Flo Rida și mi-a venit idea de creare a acestui blog, blogul unde pot să fiu liber, spiritual și nu în ultimul rind – eu.

You’re WELCOME !

Advertisements

7 thoughts on “WELCOME

 1. De fapt,putini oameni sunt diferiti.
  Majoritatea seamana intre ei. 😦 👿
  Eu am observat in ultima perioada ca unii observa o persoana doar daca aceasta le greseste cu ceva.Doar atunci cand orgoliul cuiva e lezat acea persoana incearca sa obtina ceva pretios ei de la tine.

   • Pai,eu aveam o cunostinta care tasta ocazional randuri pe blog.Fata simpla si cu idealuri bine gandite.
    De cand a inceput liceul ea ma ignora intentionat.
    Nu inteleg nevoia oamenilor de a-si crea un blog pentru a parea ceea ce nu sunt,adica opusul,in realitate.
    Pe Internet lumea isi construieste masti diverse si se crede unica,dar in viata din afara Facebook-ului toti zic aceleasi lucruri goale.
    M-am saturat de oamenii-umbra.Macar unii se comporta exemplar,dar si aceia risca sa devina cotidieni.De fapt,deja au ajuns,insa nu constientizeaza transformarea lenta si ireversibila. 👿
    Fiintele intunericului sunt persoane care nu-s lucide.Ele semnifica himerele pe care le vedem zilnic.Gandeste-te ca ne aflam inconjurati de figuri grotesti ce poarta trasaturi humanoide. 😦

 2. O alegere înțeleaptă – e de preferat să fii și să rămîi tu însuți mereu. Bine te-am găsit! Să ne citim cu plăcere în continuare – voi reveni 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s