Vara – Meduzzză

Image

Gelatinul neclar care plutește printre alge, scoici, picioare, bărci, murdărie – organism primar, care se lasă purtat de valurile oceanului. Ea poate fi albă, violetă, lungă, scurtă, poate înțepa sau gâdeli … meduzzzzza.

Întrucât data de 19 iunie s-a dovedit a fi pentru mine prima zi de vară, am decis să mă întorc pe meleagurile rețelei mondiale. Cred că ați citit primele rânduri și v-ați întrebat: what a fuck, man? Explic.

E vara, e timpul să ne relaxăm, să uităm de algebră, biologie, fizică. E timpul pentru a lărgi orizonturile geografiei, adică e timpul pentru călătorii și aventuri. Eu personal voi încerca să am o vară cât mai dinamică și deosebită, căci cred că e ultima vară când voi mai putea fi liber, puțin naiv și curios…

Voi pluti ca meduza și voi agăța tot felul de “neplăceri plăcute” și voi pișca toate gândurile nebuno-tristo-pesimistice. Pentru mine această vară se asociază cu o meduză colorată-n cunoaștere, distracție și puțin tupism. Să aveți o vară de care vă veți aminti cu un larg zîmbet pînă la bătrânețe.

P.S. Prieteni, nu uităm și de dezvoltarea spirituală – romanul “Război și Pace” de celebrul Tolstoi se așteaptă “pipăit și mângâiat” în biroul meu.

Image

Advertisements

3 thoughts on “Vara – Meduzzză

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s