Experimentul Casanova §1

ancient-greece

Tonight,

We are young

So let’s set the world on fire

We can burn brighter

Than the sun

  Cred că orice tânăr (și nu numai) cunoaște această piesă, care la moment îmi reflectă tot pseudoero t ismul meu. Cum am menționat câteva zile-n urmă, mă aflu în pragul unei mari descopeiri. Dintr-o parte regret că am făcut publică această aventură, fiind acum apreciat/respectat/judecat de absolut toată lumea care-mi urmărește blogul sau este în lista de prieteni din rețelele de socializare pe care sunt înregsitrat.

Ce să vă spun, mare progres spre înfăptuirea acestui experiment, nu s-a înregistrat. A fost interesantă reacția familiei,prietenilor și a altor persoane pe care nu le cunosc în față. Rezumând toate mesajele recepționate în ultima perioadă (numărul cărora m-a uimit), pot să menționez câteva idei vis-à-vis de proiectul propus : “Nașpa! Succes bro’! Demult trebuia să te schimbi! Ți-am zis eu – cu sentimentele astea n-o să ajungi departe” sau “Nu ești serios. Nici nu mi-am dat seama că ai fost cândva romantic…deci, cum poți de la un zero în relații să te transformi în altceva de ce nu ai idée?” sau “Omule, le ce bun ai nevoie de acest experiment? Nu te transforma, va veni timpul și-ți vei găsi perechea perfectă…”.

Interesant, nu? Și totuși, vreau să risc, să văd cît de departe voi ajunge cu acest experiment. La moment încă nu am un plan bine-determinat, dar cred că timpul îmi va arăta spre ce direcție trebuie să mă îndrept și care e destinația mea finală.

Ceea la ce mă gândesc  acum e – “Mens sana in corpore sano.” (minte sănătoasă în corp sănătos), adică, e timpul să am grijă de mine și de corpul meu – sala de forță – primul pas spre upgrade-ul meu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s