Once Upon A … Ice Cream ?

tumblr_mef6y0Pdcn1qc7ew2

Înghețată cu aromă de vanilie. Gust inedit, dulce și seducător – la fel ca și începutul anului. Te simți puternic și pregătit pentru 365 de zile incomparabile, pentru 365 de istorii deosebite, pentru 365 de piese a unui puzzle imaginea căruia se ascunde în aburii actualului. Presurăm totul cu zahăr tos și în nuanțele albului ideal totul ne pare o poveste, o poveste unde eroul principal tot mai trăiește chiar dacă a băut elexirul morții, principesa l-a înșelat cu vînzătorul de mere otrăvite, iar cel mai bun prieten l-a lăsat în singurătate îndrăgostindu-se de scorpia de Cenușăreasă care cu ajutorul unui make-up cât de cât reușit mai seamănă a femeie.

Anul promite a fi reușit. O, în sfârșit îmi vine înghețata (chelnerii ăștia se mișcă atît de încet)! Bucățele de ciocolată – petele negre ce decorează recele gustos – gama perfectă a plăcerii… Gata! Închid ochii și mă teleportez iar în poveste. Ca în videoclipul “California Girls” semnat de Katy Perry … cărări din covoare roșii, urși comestibili și veselie necontenită. STOP!

Marspoet în lumea artificial de liniștită și melodioasă… aberant!  Am nevoie de întuneric…și frig…și realitate. Ei bine, bine, și de o porție enormă de înghețată cu topping de ciocolată. Viața e mai interesantă când sunt probleme și dificultăți pe care le depășești și ajungi la următorul nivel, la un alt colț a ringului. Să înceapă jocul! 2013…acum și aici.

tumblr_mdukjvfVyY1qmd826o1_500

Advertisements

One thought on “Once Upon A … Ice Cream ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s