♕ 4 (pseudo) friends

Image

Ce poți simți cînd totul se risipă? Dar cînd toți se întorc la tine cu spatele? Adăugăm la toate aceste întrebări pic de dezămăgire și dispoziția ridicată ți-e garantată!

  Zbor. Ariplie-mi sunt legate de o dantelă spinoasă, dar totuși… Zbor!!!

 Ei se uită la mine, zîmbesc meschin arzîndu-mă din priviri iar eu amabil le dau de înțeles că: “Hey loserilor, chiar dacă nu vreți – la mine totu-i bine!!!”. Apoi în grabă mă teleportez în lumea propriilor visuri unde mă dezgolesc în fața numeroaselor umbre a trecutului, transformînd surîsul în scrum.

Nu înțeleg de ce totul se schimbă atît de repede? De ce cînd tragem concluzia și alegem varianta corectă, timpul expiră și ne lasă pustii în clepsidra patimilor? De ce persoanele  în care aveai încredere, într-o secundă devin niște schelete care-ți pot oferi doar priviri polarice ce-ți usucă pînă și sufletul? De ce nimeni nu observă că mă risip, sting lumînările, ard trecutul și mă ruinez în propriile gînduri..iar pseudo-prietenii mei devotați mă îmbrățișează sugrumîndu-mi dorința de a respira. Prieteni? Da, și stafiile din dulapul meu îmi pot oferi mai multe emoții decît aceste statui care se joacă de-a relații serioase. Mă uit la tot acest haos și-mi vine să râd de aceste creaturi comice și abjecte. Trag concluzii. Aflu adevărul. Tac.

  Zbor. Ariplie-mi sunt legate de o dantelă spinoasă, dar totuși… Zbor!!!

Image

Advertisements

11 thoughts on “♕ 4 (pseudo) friends

  1. Pingback: ♕ 4 (pseudo) friends | Imagination is a dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s